CompuSoft

Søg

Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense, får smart parkeringssystem

Hotellets gæster er fremover sikret en plads på hotellets private parkeringsplads. Parkeringsområdet styres nemlig nu af CompuSoft CompuPark System. Således er parkeringsområdet nu udstyret med bomanlæg, der sikrer, at det er kun er hotellets gæster, der kan benytte området. Gæsterne får udleveret en parkeringsbillet i receptionen, som bruges til indkørsel til parkeringsområdet. Udtjekning foregår ved CompuSoft selvbetjeningsstander, som er placeret i hotellets foyer. Her scanner gæsten sin billet, systemet beregner prisen, gæsten betaler med kreditkort, og der udskrives kvittering. Herefter kan parkeringsbilletten benyttes til udkørsel.
Systemet benytter både stregkodescanner og chiplæser. Til de faste leverandører, personale o.a. er der udstedt personlige chipkort, som giver adgang til parkeringsområdet.
Parkeringssystemet er designet således, at det kan tilpasses hotellets parkeringsregler. F.eks. har hotellet ønsket, at det skal være gratis for gæster at parkere på området fra kl. 24:00 til kl. 08:00.
Vi ønsker Radisson Blu H.C. Andersen Hotel tillykke med det nye parkeringssystem og ser frem til et godt samarbejde.

Vi fandt flere cases, som du bør læse

Læs flere cases.